Kanske det argaste inlägget nånsin.

Jag håller på att bli galen...
Är på jobbet just nu och mitt tålamod började tryta så fort jag kom hit... Hur kan man vara så oduglig efter så pass lång tid??? Och när jag säger "oduglig" menar jag ODUGLIG!!! Och jag pratar inte om mej själv utan den andra personen som jobbar här ikväll.
Jag sa till Mr. Bruker när vi var ensamma att jag antagligen skulle komma att bli vansinnig under kvällen, men att jag skulle försöka hålla mej lugn och försöka att inte vara elak (som jag lätt blir mot folk som är dumma och inte fattar nåt).
Det räckte med typ två meningar ur den andras mun så började det koka inom mej... Jag har aldrig varit med om nåt liknande! Men jag höll mej ändå relativt lugn, höll ögonen enbart på Mr. Bruker tills den andra gick ur rummet, jag skakade av mej ett litet psykbryt genom att ruska huvudet, hoppa på stället lite tyst och stirra lite på Mr. Bruker som sa "Ta det lugnt", med en förstående blick och en snabb bokstavering. Jag nickade och tog några djupa andetag.
Han har hjälpt mej att coola ner mej genom att lyssna på radio och ställa frågor till mej om artister och vad "Hollow" betyder osv. Han har en fantastiskt lugnande inverkan på mej. Vi förstår varandra.

Idag sitter jag vid Rickards macbook som han så vänligt lånade ut till mej! Den är väldans bra och jag har bestämt att nästa dator jag skaffar kommer definitvt att vara en mac.

Usch, jag har varit lite butter ända sedan mitt senaste nattpass, för jag trodde ju att jag skulle få en helt ledig tredagarshelg. Nope, jag hade visst missat att mitt lördagsnattpass infann sej just denna helg. Jävla sepeskit!!! Och så får man jobba med det största nötet sedan urminnes tider... Perfa!

Jag skulle behöva vara ledig på riktigt ett tag känner jag... Jag är så trött hela tiden. Sover jättemycket och vaknar med ont i huvet. Lite mer Teneriffa skulle sitta som en smäck right about now...

Ser fram emot flytt, sommar, festivaler, vänner, umgänge och värme!
Ser även fram emot imorgon bitti då jag får krypa ner hos min älsky och bara må bra...

På tisdag efter jobbet ska jag åka till Stockholm. Närmare bestämt till Söderkällaren. Där ska jag möta de andra jeansansvariga från vår region och pratas vid, dricka öl och bonda lite! Det ska bli svinkul och jävligt intressant!

På tal om jeans (måste ju promota lite här oxå...): Vi har Jeansrensning på Carlings nu, massor med brallor för både kill och tjej. Ta en titt om du måste...

Nu ska jag göra nåt annat, forsätta rädda liv, sura, försöka att inte vara trött och sur och förbereda mej på att det kommer vara jag som får vara vaken hela natten istället för halva... Jag kommer väl inte våga annat... Najss...

Tack för tacosarna!

Aprilsnö, stress och mys... och dåliga rubriker.

Vilken stressig vecka detta har varit!!!
Jag har varit trött och grinig och känt mej allmänt otrevlig mot alla jag bryr mej om. Förlåt mej!
Nu (när jag slutat kl 08:00) börjar min första riktiga helg på länge! Tre hela dagar får jag ta det lugnt och bara göra det jag känner för!

I måndags skrev jag på kontraktet för min nya lägenhet, den ska det minsann flyttas in i, banne mej! Den 1:a juni, serrö!
Sen hängde jag mest med Kicki och myste runt, drack kaffe, handlade på Ica Maxi och åkte bil med Hoffmaestro på högsta volym!

I onsdags sa jag upp min underbara gamla lägenhet som jag kommer sakna extremt mycket. Och igår skrev min kära kollega Thomas på kontraktet för just min underbara gamla lägenhet!!!
Det känns så otroligt skönt att han ska flytta dit!!!
Dom kommer få det härligt tillsammans!

Phew! Efter ett litet avbrott med minröj (vann på det 25:e partiet...) kanske jag kan fortsätta skriva lite!

Det var en riktig skitdag på jobbet (läs "Carlings", reds anm.) idag, fullt upp med skyltskrivande och förberedelser inför den stora Jeansrensningen som startar idag fredag! Dessutom fick Tove och jag ta emot 4 stycken returer, sammanlagt värda 5600 kr... Där sprack vår budget...
Det var asskönt att komma hit till assistentjobbet där atmosfären alltid är så lugn och skön! Extra mysigt eftersom detta var den månatliga torsdagen som jag och Kicki the Cutter jobbade! Kicki fixade middag i form av pommes frites (den vågiga sorten) och buffalo wings! Svingott var det! Vi hade väldans kul med herr Brukare och skojade och skrattade!

Nu ska jag kolla Ikeas hemsida efter lite schyssta inspirationsknep!

Fridens!


Helgens bravader

"Oj", tänker ni. "Hu, vad tidigt Cathrine skriver inlägg."
Det är väl befogat, klockan är tio över fem ju. En normal människa ligger ju och sover nu.
Jag var så förjävla trött igårkväll att jag var tvungen att sova första delan av passet, då jag vanligtvis sitter vaken.
Jag tror att datorviruset smugit sej tillbaka in i min dator. Därför lämnade jag den hemma. Anneli var gullig och lånade ut sin Macbook till mej, så jag slipper ha tråkigt inatt oxå!
OoOoOoh! Fudge!
Idag är jag ledig! Skönt efter den intensiva och utmanande helg jag haft!
Fredagen spenderades på stan. Typ uteslutande. Rickard och jag gick ner vid typ ett och sen åkte han hem och deklarerade lite, jag stannade kvar. Till klockan SJU!!! Scannade av alla butiker av intresse, däribland Carlings x3 gånger för gratis toalettbesök, haha.
Den sista timmen-och-halvan umgicks jag med Kicki the Cutter (och Sara en stund).
Sen mötte jag Rickard som var tillbaka på stan för fredagsmiddagen. Vi mötte upp Johan, Chrille, Fransen, Malin och Joanne bara minuter senare, gick till Mongolen på Nygatan för fantastiskt god buffé!
Efteråt var det filmtajm i Rickards rum på Östergatan. Äntligen äntligen fick jag se min efterlängtade "Where the Wild Things Are"!!! Den var precis så magisk, konstig och småläskig på samma sätt som jag minns att boken var.
Coolt soundtrack dessutom, kanske skulle kunna vara nåt att teckna/måla till?
I lördags fyllde min käre fader, symbol och förebild, år. Lisa och jag var i Ritorp och det lagades gooood mat och underbar tårta som vi freestajlade fram med hjälp av: Färdiga tårtbottnar, frysta tinade sockrade hallon, chokladsås, hallonmousse och ännu mer chokladsås som insida. På utsidan blev det chokladglasyr (inspiration från Fransen) och geléhallon.
Tårtan blev fantastisk och helt oslagbar i kombination med fotogluttande från pappas och Lisas senaste Boston/New York-resa och Turkietresan 2008.
Lördag morgon var sista gången jag och Rickard sågs den här helgen. Han och bandet hade fått en spelning i Ljungby, Småland och hade hyrt en bil till sin miniturné! Det lät på Rickard som om spelningen gick bra, fler åskådare än senast! Ser fram emot videoinspelningen och redovisningen!
Ja, sen har jag ju jobbat natt fram tills typ snart, så jag har inte umgåtts med min älsky på hela helgen... Jag har längtat efter honom så mycket!!!
Annars då? (SKRYTVARNING UTFÄRDAS!!!) Jo, jag har KICKAT så jävla mycket ASS på jobbet (Carlings) både lördag och söndag!!! Krossat budget, fixat bonus (50% resp. 20%) och ägt på ppk-fronten med 2,23 resp 2,36! (för er som inte fattar vad jag snackar om: Vi tar det en annan gång muntligt. Det gick helt enkelt förjävla bra!) Fick två beröm-sms av regionschefen, vilket värmer lite extra! Detta var även en gratischans att visa framfötterna eftersom detta var helgen då alla butikschefer var på kickoff. Är rent ut sagt svinnöjd! (Icke att förglömma är ju så klart den legendariske Thomas fantastiska insatser i lördags! Utan honom hade det inte varit möjligt! Vilken man! Vilken hjälte! Vilket samarbete!)
Oj! Det snöar lite ute!
Idag (klockan två) kommer jag befinna mej hos Telgebostäder för att skriva på kontrakt för nya lägenheten! Spännande!!! Inflytt är den 1:a juni!!!
Är det kanske någon som skulle vara intresserad av min kära gamla lägenhet i Mariekäll, måntro? Let me know i sånnafall!
Lyssnar på "Ni Fu Ni Fa" med Ska-P just nu, den är väldans bra! Lyssna in den!
Nehej. Färdigsvamlat för idag!
Fridens!

Död åt alla äckliga parasiter! Länge leve kärleken!

Min pojkvän är så jävla underbar!!!
Förra gången jag jobbade natt satt jag vid datorn och surfade runt och lyssnade på bra musik i godan ro.
Helt plötsligt dök det upp en massa rutor med felmeddelanden och VARNING, DU HAR FÅTT JÄTTEMYCKET FARLIGA VIRUS!!!
Jag tryckte på grejer i ren förtvivlan och meddelandena försvann inte, så jag startade om datorn; meddelandena var kvar...
"Happ, jävla parasiter...", tänkte jag, gav upp och satte mej och ritade och hade tråkigt i ottan istället.
Lämnade datorn hemma hos Rickard i förhoppning om att han skulle kunna fixa den.
Igår kväll var den fortfarande orörd och jag tänkte att jag skulle ägna lite tid åt att hitta en jättejättebra och spännande bok att fördriva tiden med under det kommande nattpasset.
Gick till jobbet idag utan dator och en nyinförskaffad engelsk pocket... Hm. Hur länge kan den hålla mej road och få tiden att gå...?

Nyss ringde Rickard och bad mej skynda mej ner till porten.
Jag skyndade ner och han förklarade att han bara ville säga hej och pussas lite i fem sekunder innan han måste springa till bussen.
Han började gå mot bussen och pekade mot bänken till höger om porten och sa: "Hej då! Och där har du din dator, förresten ;)."

Han är så gullig!!! Jag älskar sånna spontana överraskningar! Inte nog med att jag fick träffa honom en snabbis och pussas lite, han gjorde hela min natt uthärdlig! Förutsatt att inte viruset kommer tillbaka, vill säga...
Tack!!!

Annars då...? Jo, jag väntar på svar från Telgebostäder.
Jag fick nämligen ett telefonsamtal från dom förra veckan där dom tillkännagav att lägenheten på Östergatan är min! Jag tackade ja efter några timmars betänketid och lämnade in mina arbetsgivarintyg igår. Nu väntar jag som sagt bara på svar om att papprena är i sin ordning så att jag kan komma in och skriva på papper.
Därmed kan jag säga upp min nuvarande lägenhet i Mariekäll och börja planera inför ett större och lägenhetligare boende i Grusåsen!
Spännande om inte annat!!!

Stort grattis till goa gamla Dessi som fyller 24 imorgon!!! Grattis grattis och sorry igen att jag inte kan komma på kalaset! Vi får fira och umgås snart iallafall!

Ha det bäst! Fridens!

Vuxenpoäng!

Jag har varit ganska duktig och vuxen den här veckan känner jag:

*Jag har kört en massa bil och känner mej bättre på det än någonsin, fickparkerat lite oxå!
*Jag ringde farfar och hade ett jättetrevligt samtal!
*Jag tog itu med mitt gigantiska, mossiga diskberg- rent och undanplockat!
*Jag svinstädade badrummet idag, slängde massa grejer och skrubbade golv, väggar, toaletter och handfat!
*Jag målade ÄNTLIGEN färdigt Rickard julklappstavla och åkte och lämnade den i hans rum i smyg.
*Jag har lagat mat och bakat äppelpaj!

I fredags hade vi en jättetrevlig fredagsmiddag! 7 pers (5 från början) handlade, lagade mat, bakade, grillade och diskade tillsammans. Askul! Skönt gäng!

Jag njuter lite i smyg av att pappa och Lisa är bortresta! Jag längtar efter dom, men det har varit underbart att ha bil och tillgång till pappas stora hus! Rickard och jag har övernattat där två gånger och haft minisemester! Supermysigt och lyxigt!

I morgon och på fredag är det Carlings som gäller och helgen är leeeeedig!!!
På lördag ska älsky och jag till Årsta och äta middag med mamma, Håkan, min kusin Micke och hans tjej Veronica! Det ska bli väldans trevligt!

Åh, juste!!!
I söndags gick ju jag på Hoffmaestro & Chraa-spelningen på Berget tillsammans med Saskia!
Fy fa-an vad BRA dom är alltså! Och vilket jä-ävla drag det var!!! Underbart och fantastiskt x42000!
Är så glad att jag kom in! ;D

Såpp!
Loving life!!!

(Marre borde vara framme i Kyoto nu! Jag är så glad att hon kom iväg! Men jag saknar henne redan... ORIGAMI!!!)


Öl, bilar och lycka

Jag kan inte komma över hur bra jag har det!
Jag är ett sånt jävla lyllo!
Nuff said, jag ska inte skryta, ni fattar ;D

Inatt jobbar jag med Sara som är så mysig! Vi äter choklad och spenderade nyss två kvartar med att turas om om att massera varandra! Det var helt underbart! Det är första passet vi jobbar tillsammans på jättelänge, och förmodligen även det sista. Sara ska sluta här och styra kosan mot horisonten för att vidga sina vyer och göra saker hon mår bra av! Jag kommer sakna henne väldigt mycket!

På tal om att sakna:
Snart (på tisdag) åker Marre till Japan! Henne kommer jag sakna så det inte är sant... Men fanken vilket jävla äventyr hon ska ut på!!! Är så glad att hon äntligen är på väg! ORIGAMI!!!
Catha-Mari forever!!!

Eftersom pappa och Lisa har åkt till Boston för att hälsa på Camilla (de är förresten i New York nu och fem dagar framåt) så har jag biiil i två veckor! Det känns superlyxigt och stekigt! Haha! Friheten..... friheten...
Vi har planerat en smärre grillkväll i Ritorp imorgon kväll, det ska bli mysigt!
Stor bil = Storhandel!

Eftersom all familj är bortrest (mamma och Håkan är på Orust hos mormor och Leif) så skall påsken tillbringas på Carlings och med min Älsky, första året utan påskägg (förutom det från pappa, såklart! Tack pappa! Rickard tackar oxå ;D) och påskmiddag och såna därna triviala kristendomseftersläntrande traditioner... We'll be fine.

Carlings vårnyheter är grymt skadliga för min ekonomi... De skulle lika gärna kunna skita i att ge mej lön och bara skicka ett stort jävla presentkort istället... INTE okej!!! Fulare grejer till Carlings, tack.
På tal om fula kläder så köpte jag ett par jeans till Rickard i förrgår! Haha! Fula-tvärtomspråket!
De är jättefina och sitter perfekt! Diesel Krooley- träffsäkert värre!

Igår efter jobbet åkte mamma och jag tåg tillsammans! Det var mysigt! Hon gick av i Årsta och jag på Centralen. Där mötte Rickard mej och vi käkade Burger King och skrattade åt brudar med kryckor.
Sedan tog vi tåget till Uppsala! Första gången i "Staden full av stressade och deprimerade ungdomar" (enligt Marre, eftersom Uppsala är en studentstad och studenter är stressade och deprimerade hela tiden).

Mitt första intryck av Uppsala var att det var väldigt dimmigt och att de som bor där inte tycker om bra musik.
Anledningen till att vi befann oss i Uppsala var att Charlie Skaville skulle spela på nån B-pub.
Resten av bandet + några andra sköna lirare var redan där. De hade tagit en Berras-bil upp och satt på puben och fraterniserade.
Älsky och jag gjorde dem sällskap, drack öl och hade riktigt trevligt!

Spelningen var bra men de fick bara hålla på i tjugo minuter för att ägaren tyckte det var för lite folk. Vilken pitt-fitta...
Vi drog med några inhemska fans till bandet, vidare till en krog som spelade bättre musik och hade lite skönare crowd. Med undantag från ett gäng blonda brudar som stirrade assnett på Cilla och mej när vi försökte mingla runt och ha det trevligt, det var nära att det blev catfight! ;) nästan...

Filmade pojkar pissande på cyklar med parkeringsböter.

Åkte hem sent sent, 6 pers i Berras-bilen, lyssnade på musik, drack öl, sov, myste och var kissnödiga.

Rickard, Johan och jag var hemma vid 3 på natten. Gjorde varma mackor med pappas toastmaster. Det satt fint det! Sedan sooooov vi, ända tills vi vaknade...

Jag blev lite lite lurad av Älsky inatt; ett läbbigt skämt som jag genomskådade, tur att det bara var på låtsas för det var verkligen jätteäckligt! Jag mår illa av att tänka på det... Haha! Annars har jag knappt märkt av att det är 1:a april... Inga bus. Skönt faktiskt, man känner sej så dum om man går på sånt.

Nu ska jag blogga (höll jag på att skriva), nej, jag ska sluta sitta vi datorn och göra nåt annat. Skriva lite listor kanske...

Godnatt och freda ur ordentligt!

RSS 2.0