Uppväxtens År

Så sitter vi här då, sista natten för iår är snart färdigjobbad.
Har precis käkat färdigt en dubbelmacka med majonäs och prickig korv.
Ooh, ska bara berätta en grej som är fett cool! Min bror (kusin) Mattias har gaddat en bild jag ritat över hela sin högra överarm! Känns otroligt häftigt och jag är jättehedrad!

Har kommit fram till att det här året har varit ett Uppväxtens År.
Tänk efter själv! Typ alla jag känner har blivit vuxna!
Exempel:
Jill och Acke blev tillsammans och håller fortfarande ihop nu ett halvår senare (Happy half anniverary btw, guys!)
Marika fick jobb och åkte ner till Visingsö i fem veckor och åker snart till England!
Sofia pluggade jättemycket, tog studenten och fick ett asbra jobb!

Självklart är det en bra och nödvändig grej med att bli vuxen, men det känns ändå tråkigt.
Jag saknar tiden då vi åt pepparkaksdeg i kyrkan, skrattade oss hesa i en källare, spelade tecknet i kafeterian *jävla delicato-skit*, ritade "gör-om-mej" eller spelade in lerfilmer och rökte salta pinnar.

Nu börjar alla välja sina egna vägar och gå åt olika håll. Visst, hur svårt är det egentligen att bara träffas och hitta på nåt? Jag hatar verkligen ursäkten "Har inte tid", men man HAR verkligen inte tid och det suger!
Jag har världens bästa kompisar och jag älskar er alla helt otroligt mycket och önskar att vi kunde spendera mer tid tillsammans!

Lever varje dag i skräck över att Svensk Radiotjänsts skatteindrivare ska komma och driva in skatt för tv-licensen. Jag vill inte ha nån jävla äcklig snigel på ögat!!!!!
Måste skaffa kikhål till dörren...

Det här året är ett jag kommer minnas.
Det har varit ett bra år. Som började med en del emotiella prövningar... Vårkänslor. Fick nytt jobb. Kryssning. Jag har sett nya delar av världen; Florida. Har fått en hel massa nya kompisar som jag är jätteglad för! Roadtrippade till Trosa och sov i tält. Hade världens schysstaste sommarjobb tillsammans med min bästa vän. Åkte till England och lyssnade på kick-ass musik. Många härliga måndagar på Nova. Flyttade ifrån min familj för att stå på egna ben.

Jag tror hur som helst att jag är nöjd med det här året! Tack till er som förgyllt det! Ni betyder mest!

Älsk älsk/ Cathrine

image8 
Dom snyggaste

image9 
De som är bäst, inklusive Marre som håller i kameran

image10 
Coolcrowd på Ackes kalas

image11
Chärlejks-paret <3

image12
 It's a bird, it's a plane... Nope! Super-Jill

image13 
Kryssningen, i väntan på hytt

image14 
Da Masterpiece

image15 
Tälta i Trosa med Bus

image16 
CP-Sommar


image18 
Hemma hos Najda på ferre / Kulturnatten

image19 
Mupp-Power

image20
As-kalas på toa i huvudstaden

image21
Take a wild guess, bitch! Hahaha
 

Nu jävlarrr!

Okej... så jag upptäckte precis att jag inte bloggat sedan oktober! Okej..?!
Så nu jävlarrr är det dax!
Man kan väl säja att ganska mycket har hänt sen sist...
Det har hunnit bli december, även om det inte råder speciellt mycket julkänsla över Södertälje stad at the moment, trots den trevliga julbelysningen; ingen snö, jag har inte köpt en enda julklapp. Det är bara mörkt mörkt mörkt...
Fast det finns en sak som lyser upp tillvaron. En stor lila adventsstjärna i fönstret i MIN NYA LÄGENHET!!!
Hahaaa! That's right!!! Jag har flyttat hemifrån!
Jag älskar det! Jag bestämmer själv vad jag ska äta, när jag ska sova, när jag ska gå upp, vad som ska kollas på på tv, hur länge mina kompisar får stanna! Alltså, friheeeeet!!!!!
Självklart saknar jag familjen! Speciellt syrrorna, men den här gången bor vi iallfall i samma land OCH i samma stad!

Det är så mycket man får lära sej av att bo själv! Hur snabbt det blir dammigt (jättesnabbt), var tvättstugan ligger (har inte klurat ut det där helt än) och hur många liter mjölk det går åt på en vecka (5). 
Man blir lite ensam ibland, dock. Tur att man har kompisar! Jill och Acke har varit över, Jill hälsade på i tisdags igen och vi sepeade oss och var bäst som vanligt medans vi cernitlerade och sa "guddbajj" till Desperate Housewives. Igår kom Marre äntligen hem från lilla Visingsö! Hon tittade förbi en stund idag och vi sepeade oss och garvade som vanligt! Shit man, jag har verkligen saknat henne!!!
Imorgon kommer tjejerna från jobbet hem till mi casa på förkrök! Vi ska till Nykvarn på julferre med jobbet. Ska bli intressant, mitt första personalparty! Om man har tur kanske man får se nån av bossarna lite rund under foten eller vad man nu säjer...

Fick ett sms av mamma imorse där det stod "kolla LT". Så nu när jag kom till jobbet frågade jag om dom sparat tidningen, slår upp del 2 och får till min absoluta förvåning syn på världens största närbild på min mammas ansikte! Dom gjorde ett reportage om akupunktur och mamma (som blir utsatt för dessa voodoonålar regelbundet) hade turen att bli intervjuad av en, tillsynes, någorlunda väl fungerande reporter eftersom hennes svar och citat inte var helt förvridna och förvanskade! Yey!

Jag fick en idé för inte så länge sedan om att istället för att ha julgran skulle man kunna ta in en gren och sprejmåla lite snyggt och hänga lite balla kulor i, ét voilá! Budgetgran som varken barrar eller kräver montering!
Hittade en schysst gren i skogen som jag (hysch hysch) brööööt av, aja baja. I skydd av vintermörkret bar jag den över axeln från Blombacka, genom Västergård, lät den ligga gömd bakom ett träd så att ingen skulle sno den (det var ju trots allt en jävligt schysst gren) medans jag handlade lite på Jätten. Väl hemma i Mariekäll, med en gren på tork i vindsförrådet  försökte jag bestämma mej för guld eller silverfärg och hur jag skulle få grenen att stå upp medans den uppfyllde sitt syfte som julgran.
Okej, turkos vinflaska som julgransfot, halva sidan av grenen silver, andra guld (färgen tog slut i båda burkarna) och Ikeas-lila-julgranskulor-uppackade-och-färdigfixade (jag approvar verkligen till Ikeas filosofi att konsumenterna får visa vilka otroligt händiga människor de är genom att själva montera ihop sina inköp, men att faktiskt behöva knyta fast 62 bitar fisklina på 62 julgranskulor är bara löjligt!!!!).
Så återstod då bara ett problem; nämligen att grenhoran bara ramlade när man ställt den i flaskan. Okej, tänkte jag, vi behöver ett ankare. Så jag (än en gång i skydd av mörkret) smyger ut med en Ica-kasse i högsta hugg innehållande:
*flaskan
*matlagningsslev i svart plast
*En egentillverkad tratt gjord av en förbrukad Special-K kartong

Överväger mina odds på att verkligen komma över staketet oskadd, hm, valde barnsäkra grinden istället.
Jag befinner mej på Badparkens dagis, klockan är väl sisådär 23.15.
Sätter mej i sandlådans mörkaste hörn och börjar gräva. Det tar sin lilla tid, man vill ju inte BARA ha barr.
Efter en halvtimme eller så var jag iallafall klar och promenerade hemåt med ett busleende på läpparna. Barnsligt? Kanske det. Jag är hur som helst jävligt nöjd med min julgran!
Visst, vädret kanske är tråkigt, men jag har världens bästa vänner, världens bästa familj och världens bästa lägenhet! Julen kommer nog!
Tack för att ni inte gett upp hoppet om min karriär som bloggare riktigt än! Ni regerar!
Med all min kärlek/ Cafferine

Juste! Ett P.S. oxå:  VAD är det med sepelåten "Alla som inte dansar är våldtäktsmän". Det känns som en sån där jävla låt som TK-fjortisarna skulle kunna shaka loss till bara för att den har ett schysst techno-beat och inte för att dom ger ett fuck vad texten går ut på, horor. D.S. 

RSS 2.0