I'm okay...I'm okay... I'm a kay... I'm a K... I'm a K... I'm a K?? What does that mean?

Hello hey errybody!

Yesterday was the best! I love Jill and Katamari! Pilla mej i munnen!
The snow is melting and I'm off work today!
Okay so, I've decided that I really want some sort of transportmedel.
I've been thinking of getting a moped, a car, wheelie-trainers and whatnot.
And now I think I'm going for a bike. A cool bike.
I kinda like the white one the best, but I'm not sure.
But I would really appreciate your opinion on which one is the coolest. Feel free to add a motivation to your choice.
Here goes:











The bikes are sold at http://inreda.com/ .

Alright take care bye bye then!


Lite film, lite spel och lite musik

Nu blev det dags igen! Helt plötsligt bara!

Hej!

Igår åkte jag och Lisa till huvudstaden för att kolla på Juno.
Vi vandrade runt och kollade i affärer innan filmen.
Jag köpte en hel del grejer:
Tre kuddar och en tisha från Monki, Turkosa knästrumpor och armband från Gina Tricot, ett halsband från Glitter och en kvarglömd anti-aids tisha från H&M.
Sen gick vi till Sergel.
Lisa hade förhandsbokat platser till oss, tur var väl det för det var helt fullsatt. Synd bara att hon hade råkat boka två platser på andra raden. Haha! Jättejättenära duken. Tur att jag tog med mej glasögonen! Megairriterande småtjejer som satt och snackade och över-skrattade bara för att störa, och när man "shh-ade" dom så "shh-ade" dom tillbaka och tyckte dom var roligast i världen... SUCK! Varför måste det finnas såna uppmärksamhets-kåta idioter på varenda jävla filmvisning??

Jag hade höga förväntningar på filmen och den var bra och mysig! Det var bara ETT problem- huvudrollen Juno. Ellen Page (som var bra i Hard Candy) klarar tyvärr inte av att leverera den gravida 16-åringens fyndiga repliker och känns bara ansträngd, fejkad, ytlig och super-alternativ. Dom skulle ha valt en annan tjej att spela henne, någon som var mindre välkänd, men som var PERFEKT för rollen. Bleeker- Juno's pojkvän var helt underbar och kändes naturlig! Jag måste se Superbad!!! Härliga soundtracks. Har laddat ner en del. Filmen Juno känns lixom svår att hata, men även svår att älska... Typ så.

Josse ringde mej imorse och berättade att Lazee uppträdde på Västerås "inneklubb" Pluto igår när hon var där! Jag ville oxå ha varit där då... Men neej.
Lisa sov över hos mej. Vi käkade pizza och spelade på mitt nya PS2! Hon hjälpte mej döda en boss! Tack, hjärtat! Vi spelade även lite Buzz och Me & My Katamari  (<3) som jag köpte till mitt PSP! Jag älskar det!!! Varvade det när jag jobbade natt!

Jag har en liten confession to make. Jag tycker om Scooters video "Jumping all over the World", älskar dom två pojkarna som jumpar runt och dansar i världen! Haha skam skam...

Jag är ledig imorgon och då är det äntligen Nova-dags! Har inte vart där på evigheter!
Saknar Marre massa, men hon kommer hem om 10 dagar nu så det känns bra! Lite SuperMario Galaxy kanske? Ja tack!

Hade en jättemysig fredag-kväll med Jill och Acke! Godis, chips och Buzz. Tyvärr var vi alla übertrötta. Haha! Men dom är bäst! Tack sutnosar!

Hiro har börjat klättra i min hylla och ha ner grejer på natten. Det är svinjobbigt för han ska dessutom leka med allt han har ner och då måste jag vakna, gå upp och ta ifrån honom ljusstakar, fotoramar och andra störda grejer jag förvarar i min hylla. Köpte en vattenspruta på Lagerhaus igår som jag har börjat använda på honom. Vi ska nog bli av med hans hemska ovanor! Muahahaha!

Tack för mej, vi hörs och ses!
Kram!




Vill även beklaga sorgen med Daniel Snällman och hedra hans minne. R.I.P.

RSS 2.0