Msn Quote:

D:

just remember

that relationships and sex are like computer games

single player is fine

but multiplayer is where the funs at

:D


Mind the Gap

Jag har en fråga.

Vad är det med att svenskar alltid reser sej upp innan tåget stannat???

VARFÖR!!???

Har dom bråttom? Kommer dom fram snabbare? Är dom rädda att dom inte kommer hinna av innan dörrarna stängs?  Tycker dom det är tråkigt att sitta? Tycker dom att det känns spännande att tågets våldsamma inbromsningar kan få dom att trilla omkull?

Seriöst! Alla reser sej upp!

VARFÖR!!???

Idag (för typ en timme sen) när jag åkte tåg från Södertälje hamn till Södertälje C satte jag mej i vagnen som anländer först till Södertälje C, alltså längst fram i tåget. Där åker alltid mest folk. Vi lämnar Hamn och redan vid Scania står hälften av passagerarna upp, går mot dörrarna och väntar. Södertälje C är tågets slutsstation!

Första gången jag upptäckte att svenskar fungerar på det här sättet var när jag bodde i England och åkte tunnelbana med min svenska familj som var på besök.

Säg att vi åkte bruna linjen från Waterloo till Oxford Circus så reste sig mina tre familjemedlemmar upp så fort vi åkte från Piccadilly Circus. Iakttog även andra svenska turister på övriga tunnelbanefärder i Londons tube. Alla reser sej upp i god tid. Så gör inte engelsmän.

Min familj reste sej inte ens för att ge platserna till någon. Dom reste sej bara för att resa sej. Det var inte ens bråttom!

Jag satt kvar. Och jag tänker fortsätta sitta kvar tills jag har fått ett svar!

Är du en sån som reser dej upp? Varför gör du det? Teorier? Snälla berätta! Jag är bara nyfiken!

Tack!
Cat

Hoping for change

"Change will not come if we wait
for some other person or some
other time.
We are the ones we've been waiting for.
We are the change that we seek."


-Barack Obama

RSS 2.0